5-9-23 - Vordering wederpartij afgewezen.
De wederpartij had beslag gelegd (of niet) op een paard dat zich zou bevinden op het terrein van de cliënte van de Paardenadvocaat. Volgens de wederpartij handelde de cliënte onrechtmatig en een bedrag van meer dan 260.000,00 euro werd gevorderd. Deze vordering is afgewezen.

Lees verder
1-9-23 - Cliënte wint langslepende huurzaak.
Cliënte kreeg contact met een moeder en dochter die actief waren in de paardenbranche. De cliënte kocht een boerderij annex paardenstal die door deze moeder en dochter gebruikt zou worden. Ook bood zij op de bovenverdieping van de boerderij woonruimte aan. Moeder en dochter trokken in echter kort daarna verplaatsen zij hun paardenactiviteiten elders. De cliënte wilde stoppen met het bieden van woonruimte gelegenheid echter dat bleek geen gemakkelijke opgave.

Lees verder
31-8-23 - Cliënte wint hoger beroep.
Cliënte van de Paardenadvocaat wint hoger beroep. Cliënte is geen professioneel en daardoor kan de zaak voor de Nederlandse rechtbank worden aangebracht.

Lees verder
15-8-23 - Dierenarts aansprakelijk voor foute keuring.
Dierenarts is aansprakelijk voor de fouten die hij heeft gemaakt bij de keuring van een paard. Dierenarts veroordeeld tot betaling van de schade.

Lees verder
1-08-23 - Cliënten stellen opfokstal aansprakelijk.
De cliënten van de Paardenadvocaat stellen een opfokstal aansprakelijk voor de dood, verlies en vermissing van hun paarden. Zonder ingelicht te zijn bleken hun paard weg en/of dood dan wel ernstig ziek. De cliënten verweten de eigenaar van de opfokstal grove nalatigheid en spannen tegen hem een rechtszaak aan.

Lees verder
27-7-23 - Koopovereenkomst vernietigd!
Koop Batuta vernietigd door het Gerechtshof. Hof oordeelt dat koper bij de aankoop van het dressuurpaard van meer dan 1 miljoen euro heeft gedwaald over de veterinaire toestand van het paard.

Lees verder
01-12-22 - Cliënte wint incident!
De cliënte van paardenadvocaat Stephan Wensing wint belangrijk incident in gerechtelijke procedure!

Lees verder
10-11-22 - Cliënten paardenadvocaat winnen rechtszaak!
De cliënten van paardenadvocaat Stephan Wensing worden in het gelijk gesteld door de rechtbank!

Lees verder
20-10-22 - Wederpartij verliest rechtszaak!
Rechter wijst vorderingen wederpartij af!

Lees verder
01-09-22 - Dierenartsenpraktijk wint rechtszaken!
Paardenadvocaat Stephan Wensing wint rechtszaak voor dierenartsenpraktijk!

Lees verder